Støjsvag emhætte i København

Støjsvag emhætte i København

Opnå større komfort med en støjsvag emhætte

I mange hjem spiller køkkenet en vigtig rolle både i forhold til familieliv og socialt samvær. Der er dog ikke noget, der ødelægger en behagelig atmosfære som et højt støjniveau fra en emhætte eller andre køkkenmaskiner. Derfor tilbyder vi unikke, støjsvage emhætter til dit køkken, så du kan nyde stemningen i køkkenet uden forstyrrelser.

NILROY’s emhætter har et støjniveau, der er ca. 4db lavere end andre emhætter. En forskel på bare 3db kan føles som en fordobling af lydniveauet. For os handler det ikke kun om design, men også om effektivitet, funktionalitet og komfort. Derfor er vores motorer af høj kvalitet, de er støjsvage og har høj sugekraft. Vi tilbyder montering af støjsvag emhætte i København og resten af landet.

Den bedste teknologi

Vi anvender altid den seneste teknologi og de mest innovative løsninger, når vi bygger vores emhætter. Det betyder, at vores emhætter altid er opdaterede til de seneste standarder, og vores produkter overholder altid gældende lovgivning på området.

Alle vores emhætter bliver bygget med LED-lys og moderne EC-teknologi, hvilket reducerer støjniveauet, og gør emhætten energivenlig i drift.

Støjsvag emhætte med en ekstern motor

Ønsker du en støjsvag emhætte, kan du med fordel vælge en emhætte med ekstern motor. Hos NILROY tilbyder vi emhætter med eksterne motorer, hvilket kan være en god måde at reducere støjniveauet på. Derudover skaber en ekstern motor unikke muligheder for et simpelt og minimalistisk design. Se evt. vores emhætte MURUM, der monteres med ekstern motor.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi bedst muligt kan sammensætte en løsning, hvor din emhætte bliver så støjsvag som mulig? Så hører vi gerne fra dig på 81 75 75 13 eller kn@nilroy.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.