Indbygget emhætte i væg i København

Få en indbygget emhætte i væggen

Skab et minimalistisk udtryk ved at indbygge en emhætte i væggen

Ønsker du et let og minimalistisk udtryk i køkkenet? Eller har du begrænset med plads? Så kan du med fordel overveje at få indbygget din emhætte i væggen i dit hjem i København eller resten af landet. Ved at mure emhætten ind i væggen har vi mulighed for at skabe et simpelt udtryk, hvor emhætten nærmest bliver usynlig og går i ét med væggen. Bliv inspireret af billederne af vores indbyggede emhætte MURUM. Vores MURUM emhætte findes både i messing, kobber, stål m.m.

Med en emhætte i væggen bliver røg og mados suget ud gennem et aftræk i væggen bag komfuret, og du undgår dermed at have en stor boks hængende midt i rummet. På den måde får du mulighed for at skabe en lysere og mere åben atmosfære i dit køkken. En indbygget emhætte er et moderne alternativ til de klassiske emhætter.

Design og funktionalitet går hånd i hånd

Hos NILROY tilbyder vi skræddersyede løsning, hvor både design, funktionalitet og brugervenlighed bliver sat i højsædet. Vores erfarne ingeniør er specialiseret i at skabe unikke løsninger, der bliver tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker.

Vælger du en indbygget emhætte, skal den monteres med en ekstern motor.

Det gode samarbejde

For at finde den mest optimale løsning til dig og dit køkken har vi fokus på at samarbejde med dig som kunde. Vi lytter til dine input og bruger dem aktivt i arbejdet med at designe og producere din emhætte.

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan du forvente kundeservice, som er personlig og direkte. Alle vores medarbejdere er eksperter på produkterne, og vi sidder klar til at besvare alle spørgsmål, du måtte have om vores produkter.

Kontakt os

Kunne du tænke dig at få lavet en indbygget emhætte? Eller vil du høre mere om dine muligheder for montering af en emhætte i væggen? Så kontakt os gerne på 81 75 75 13, send en mail til kn@nilroy.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.