Emhætte med ekstern motor i København

Emhætte med ekstern motor

Vælg en emhætte med ekstern motor for en innovativ løsning

Hos NILROY søger vi altid at finde den bedste løsning til netop dit køkken og dine behov. Det gælder både, når det kommer til design, men også når det drejer sig om teknologi og brugervenlighed. NILROY tilbyder emhætter til montering med ekstern motor i København og resten af landet.

Både ARCA, MURUM og PLUTEUM kan monteres med ekstern motor.

Emhætter tilpasset netop dine behov

Med en emhætte fra NILROY får du en løsning, der er tilpasset netop dine behov. Har du særlige krav eller ønsker til din emhætte og dens udformning, står vi klar til at finde på innovative løsninger, der giver dig det optimale produkt. Emhætter med eksterne motorer skaber unikke muligheder for et elegant design, som det eksempelvis ses på modellen MURUM.

Moderne teknologi for øget komfort og energibesparelse

Når vi designer og bygger vores emhætter, gør vi altid brug af den nyeste teknologi på området. Det betyder, at vores emhætter er blandt de foretrukne i markedet, når det kommer til støjniveau, energiforbrug og brugervenlighed. Med moderne EC-teknologi overholder vores emhætter altid alle standarder og gældende lovkrav på området.

Kontakt

Vi har mange års erfaring med at designe og producere emhætter til montering med ekstern motor, og vi ved, hvad der skal til for at få den optimale løsning til netop dit køkken. Vi tilbyder et stort udvalg af designs og materialer, så du kan få en emhætte, der passer perfekt til din indretning. Så hvis du er på udkig efter en emhætte til montering med ekstern motor, så tøv ikke med at kontakte os.

Vil du høre mere om dine muligheder for at få lavet en emhætte til montering med ekstern motor? Så kontakt os gerne og få en uforpligtende snak. Fang os på 81 75 75 13 eller kn@nilroy.dk for en uforpligtende snak. Alternativ kan du også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dit køkken.