Referencer

Det vigtigste for os hos Nilroy er, at vores kunder er tilfredse med deres produkt. Derfor sætter vi helt enormt stor pris på, når vores kunder har lyst til at fortælle os om deres oplevelse, så vi kan udvikle os og give denne viden videre til Jer! Det er også vigtigt for os, at det er muligt for vores kommende kunder at se, at vores anmeldelser kommer fra virkelige kunder og det håber vi skinner igennem på siden her!

null

Rune Ravnborg

Emhætte: MURUM, valset i rustfrit stål

En stor tak for Jeres produkt og lysten til at gå lidt længere ift. udarbejdelse af en specialløsning.

Det er sjældent at en emhætte får en til at smile – jeg har i hvert fald ikke prøvet det før – men den løsning vi fik lavet hér, får smilet frem, selv når den er slukket.

@rune-ravnborg-bab28810

null

Idunn og Casper

Emhætte: MURUM i lakeret hvid

Emhætten blev skåret ud til mens de rå Ytong elementer stod og inden skalmuren blev muret op. Efter færdigmuring udvendigt og maling indvendigt blev hhv. motor og selve emhætte-fronten monteret.

Bag fronten (som er magnetisk og let at fjerne) sidder to filtre som også er monteret med magneter. Vi rengør dem i opvaskemaskinen når vi alligevel kører afkalkning/rengøringsprogram. Så er de som nye igen.

Da vi har skrålofter og ingen udhæng kunne vi ikke føre motor til loft (manglende plads til isolering). Så vi var begrænset til udtræk direkte ud af bagmur. Og så var beslutningen for os ret let, kasse siddende indvendigt (skråthængt emhætte) eller udvendigt. Man hører ikke noget motorstøj under madlavningen – kun lyd fra den luft der passerer igennem rillerne i fronten. Normal madlavning klares på under halv power og kun når grillpanden er fremme ryger vi op på fuld kraft.

Vi er så glade for løsningen og den service vi har fået af Karsten fra @nilroy.dk og deres montør/elektriker. Så til alle Jer der sender spørgsmål omkring den, så håber vi meget dette hjælper.

@sommerhviidbyggerhus

null

Ida

Emhætte: MURUM i messing

Vi købte vores Nilroy emhætte i forbindelse med vores husbyggeri i 2020. Vi ledte længe efter et alternativ til den traditionelle emhætte da disse ikke falder ind i vores smag, så da vi fandt emhætten fra Nilroy vidste vi at vi havde fundet det vi ledte efter. Den passede perfekt ind i vores indretning og kunne endda fåes i messing som var den røde tråd i vores indretning.

Fra start til slut har kundeservicen fra Nilroy været upåklagelig. Lige fra hurtig respons, sparring og hjælp til montering. Vi har haft helt ro i maven omkring det produkt vi købt hos Nilroy. Derudover er det for os et kæmpe plus at Nilroy er et dansk mærke.

Vi er så glade for vores emhætte både hvad angår udseende, men i høj grad også funktionalitet. Det spiller bare! Nilroy får vores bedste anbefalinger! Skal vi en dag have nyt hus, så er det Nilroy vi ringer til når der skal købes emhætte.

@risbjerghuset

null

Angela Cassøe

Emhætte: MURUM i stål

Vi er glad for Nilroy fordi den er diskret og minimalistisk. Nem at rengøre, også filtrene. Lydsvag, da motoren er monteret på taget.

@angelacassoee

null

Michael Kert Hansen

Emhætte: MURUM i stål

Hvorfor er den generelle opfattelse at en emhætte skal være et stort skrummel på væggen, eller tage plads i selve kogepladen?🤷‍♂️🤯

Vi havde selv samme tankegang før, og i et selvbyggerprojekt er det bare en ud af uendelig mange valg og beslutninger i sådan et projekt. Emhætten var klart en af de svære valg🥴 med 3,5 meter til loftet, skråt loft og ingen planer om overskabe var både en loftmonteret og indbygningsemhætte ude af ligningen. Vi er begge glad for at lave mad, og var rigtig glad for vores store 90’er kogeplade fra Siemens i vores gamle hus, vi var derfor ikke i tvivl om at en kogeplade med indbygget emhætte var udelukket.
I min søgen faldt jeg over det dengang relativt lille firma @nilroy.dk de havde en ret spændende idé om at bygge emhætten ind i væggen – vildt god ide syntes jeg selv😅 og efter kort drøftelse med finansministeren, var der ikke langt fra tanke til handling, så til trods for den lidt høje pris💸 blev den bestilt hjem🤩
Den dag i dag, er vi overhoved ikke i tvivl om at det var den helt rigtige løsning for os👌🏻 Emhætte motorer er placeret på vores facademur over vores overdækkede terrasse, på den måde generere den hverken det visuelle udtryk på huset eller giver nogen videre støjgener på terrassen 😊 En hel del har spurt til støjniveauet, hvor meget den larmer🙉 og hvor meget den suger🌪” Se højdepunkt på Michaels instagramprofil for video af støjniveau

@kerthansenbygger